Breakthrough Pro

Responsivt och mångsidigt tema. Breakthrough Pro är ett företagstema utvecklat med en minimal design från StudioPress. Med detta genesis child-tema blir det enklare att skapa byråwebbplatser, tjänstemarknadsföringswebbplatser eller någon typ av online-företagsnärvaro. Med stöd tillgängligt för e-handelsfunktioner, blogg och portfölj, visar det sig vara det bästa genesis-barntemat hittills. Om du letar efter lätta och snabba WP-teman kommer du inte att hitta något bättre än det här.

Breakthrough Pro

Denna recension av genesis barntema ger dig en tydlig uppfattning genom att diskutera alla funktioner i en enkel form. Så du kan komma till en slutsats om det passar ditt behov för företags- eller marknadsföringswebbplats.

Granskning av funktioner

Hero Section: StudioPress har släppt webbmallar av bästa kvalitet för WordPress CMS. Detta är ännu en superhit från Genesis-utvecklarna för att imponera på affärsanvändare. Hemsidan visar en anpassad design med alternativ för att visa en snygg intro i toppen. Du kan aktivera introduktionsområdet för att visa några företagsdetaljer, eller några erbjudanden, nyheter eller någon viktig sak som ser helt perfekt ut för dina besökare.

2 Menyplatser: Besökare behöver inte slösa tid på att bläddra i innehållet på webbplatsen. Rubrikmenyn ger en flexibel struktur som visar alla länkar som anges av administratören. Du kan visa primär med länk till hemsida, blogg, tjänster, portfolio, butik, kontakt och kategorisidor. Därför bör besökare enkelt kunna ta sig till alla sidor var som helst på webbplatsen.

Bildinställningar: Hemsidan kommer att visa varje widgetblock med en unik stil. Du kommer att få speciella alternativ för att infoga bilder för varje hemwidgetblock. Bara dra och släpp innehållet på hemsidan för att visa de bästa tjänsterna, kontaktuppgifter, vittnesmål och annan information. När du kombinerar bilder med widgetsektioner, inlägg eller sidor, blir det automatiskt attraktivt.

Låt mig berätta att du kan ställa in olika bilder för hemblock och sidor. Om du glömmer att använda bild för inlägg eller sidor kommer Breakthrough Pro att använda standardbilden som anges från alternativsidan.

För företags-/portföljwebbplatser?

Portfölj : Byråer, fotografer och produkttillverkare måste skapa en anpassad sida för att visa ett projekt. Genesis portföljalternativ ger dig en möjlighet att visa alla arbetsdetaljer, projektinformation och kundens detaljer. Du kan visa portföljinlägg med bilder, videor och andra element så att besökarna kan njuta av att bläddra i arbetsprover.

Sidlayouter: Breakthrough Pro WordPress-tema har tjänat många företagsbyråer. Den levererar anpassade sidlayouter så att du kan justera sidofältet på höger eller vänster sida. Om det finns ett behov av att använda en sida med full bredd kan du också låta bli att använda sidofält. Tack vare anpassade layoutalternativ där adminanvändare kan ställa in ett standardval och även välja anpassat sidofältsalternativ från inläggs- eller sidredigerare.

Sidfot CTA: StudioPress låter dig använda sidfot som en innehållsreklam sektion, vilket är idealiskt för marknadsföringsbloggare. Affiliate-bloggare kan använda ”Före sidfot CTA-blocket” för att visa en uppmaningstext och länkar. Detta CTA-block kan visa allt som till exempel e-postregistreringsformulär, socialt följningsfält, specialerbjudanden, information, nya produktreleaser och mer.

Sidfoten längst ner visar cirka 3 widgets som du väljer. Välj sidfotswidgetar för att visa kontakter, anpassade länkar, nyhetsbrevsformulär eller något annat. Om du kollar demon kommer det att ge dig en snabb surfupplevelse och bästa läsbarhet med elegant design. Dessa är mycket användbara funktioner för att öka besökare och trafik.

Banbrytande Pro-tema: Övriga detaljer

Inledningsstycke : Öppna ett enskilt inlägg på skärmen och märk skillnad mellan stilen på det första och resten av styckena. Du kommer att upptäcka att första stycket visar en annan typsnittsstil jämfört med resten av texter på varje artikel. Detta kallas ”Intro Paragraph” alternativet som tillämpar olika stilar enligt ditt val. Det kommer att se mer attraktivt ut när du även aktiverar en utvald bild för det övre området på varje enskilt inlägg.

Anpassare: Anpassa din webbplats utan att spendera tid på manuell kodning. Kolla bara anpassa avsnittet för att ändra färgstil, teckensnitt, rubriklayout och alla andra element. Du kan redigera hemintro, layout för ett inlägg, sidfotswidget, hemwidget, logotyp och allt innehåll från alternativpanelen. Tack vare Genesis-ramverksalternativ och anpassare för att tillhandahålla anpassade visuella kontroller.

Bloggalternativ: Bloggen är bara en annan mall precis som andra mallar som ingår i paketet. Breakthrough Pro ger bloggalternativ med listvy eller layout med flera kolumner. Bloggsektionen tillhandahåller innehållsmarknadsföringsutrymme för att främja handledning, kunskap och annan information om din produkt eller nisch. Affärsmän kan publicera användbara artiklar för att få trafik genom att dela tutorials och användbar information.

Responsivt: Om du publicerar en webbplats som är helt redo för mobil kan du enkelt utnyttja ett enormt trafikflöde från sökmotorer. Tack vare en flexibel design som passar alla skärmar med utvalda inlägg, menyrad och allt annat innehåll. Du kan bläddra i hela inlägget, portföljen, butiken och varje avsnitt från din mobil eftersom temat har en responsiv design.

Om jag blir ombedd att föreslå bästa genesis barn-tema för företag, bloggare eller för en marknadsföringswebbplats så skulle jag nog föreslå detta tema till alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *