Split

Split

Letar du efter ett WordPress-tema som är byggt med en funktion för delad rullning? Themify Split är ett helt responsivt WordPress-tema som låter dig presentera allt innehåll med en visuellt tilltalande split-effekt. I vår recension av Themify Split visar vi dig dess funktioner och hjälper dig att avgöra om det är det bästa WordPress-temat för din webbplats.

Om Themify Split

Themify Split låter dig skapa en cool spliteffekt när du rullar från en rad till nästa. Du kan skapa en delad effekt på vilket innehåll som helst, oavsett om det är video, bild eller text i full bredd, på valfri rad på din webbplats.

Themify Split rullningseffekt

Temat är också paketerat med Themify Builder, en dra-och-släpp-byggare som låter dig skapa en blogg eller webbplats utan att behöva röra en enda kodrad. Till skillnad från de flesta andra teman kan du enkelt skapa en design som ser ut exakt som demosidan med bara ett enda klick med hjälp av demoimportören.

Låt oss ta en detaljerad titt på dess funktioner nedan.

Split Scrolling

Du kan aktivera delad rullning i Themify Custom Panel, som du hittar under textredigeraren på varje inlägg.

På surfplattor kommer den delade rullningen att ha en full sektionsrullningseffekt för att förbättra prestandan. Du kan skapa en anpassad delad layout med Themify Builder.

8 Dela rullningslayouter att välja mellan

Du kan enkelt få en fantastisk delad rullningseffekt genom att importera någon av de fördesignade layouterna. Du kan importera layouten med bara ett enda klick.

Som standard levereras Themify Split med 8 olika layouter för delad rullning.

Dom är:

 1. Restaurang
 2. Personlig
 3. Bröllop
 4. Produkt
 5. Portfölj
 6. Butikssida
 7. Byrå
 8. Superhjältar

När du har aktiverat temat kommer du att bli ombedd att välja en demodesign som ett valfritt val. Om du inte vill importera demolayouten direkt kan du importera den senare genom att navigera till Themify Split » Themify Settings » Demo Import.

När valfri layout har importerats kan du byta ut text och bilder för att göra den unik. Dessutom kan du hitta 9 olika skinn att välja mellan, vilket hjälper dig att ändra färgpaletten direkt för hela sidan med bara ett klick. För att välja rätt skal för din webbplats, navigera till Themify Split » Themify Settings » Skins.

Anpassad inläggstyp- Portföljer

Precis som de flesta andra Themify-teman kommer Split också med en anpassad posttyp för Portfolios. När du har installerat temat kommer du att uppmanas att installera plugin-programmet Themify Portfolio Post.

Denna plugin ger dig möjligheten att lägga till portföljer på din webbplats som en ny typ av inlägg.

I likhet med inläggs- och sidredigerare, levereras portföljredigeringssidan också med dra och släpp-byggaren.

Kolumn Styling Funktion

Med Themify Builder kan du styla varje kolumn som du vill med radstylingsfunktionen. Du kan anpassa bakgrundstypen oavsett om det är bildbakgrund, videobakgrund eller reglagebakgrund. Du kan också anpassa andra designelement som typsnitt, kantlinje, marginal etc. för varje kolumn för varje rad på din webbplats.

Massor av olika layoutalternativ

Split stöder höger sidofält, vänster sidofält eller innehållsområde i full bredd. Du kan välja mellan 7 olika inläggslayoutalternativ.

Dom är:

 1. Listinlägg
 2. Rutnät 4
 3. Rutnät 3
 4. Rutnät 2
 5. Lista stor bild
 6. Lista tumbild
 7. Rutnät 2 tumbilder

Du kan välja din föredragna inläggslayout genom att navigera till Themify Split » Themify Settings » Standardlayouter.

Dokumentation och support

Themify Splits dokumentation leder dig genom hela listan med funktioner. Alla handledningar är väl förklarade med vackra skärmdumpar och videor.

Närhelst du behöver hjälp behöver du bara skanna igenom dokumentationen. Allt listas i en steg-för-steg-metod.

Themify erbjuder support via sina forum. De är välkända för sin snabba svarstid.

Themify Split är tillgänglig för en engångsavgift på $49. När du köper Themify Split-temat får du ett bonustema att ladda ner gratis.

Om du också vill komma åt Photoshop-filerna tillsammans med temat för att skapa designanpassning måste du betala en engångsavgift på $69.

Du kan använda Themify-teman på ett obegränsat antal webbplatser. För att komma åt alla Themify-teman kan du gå med i deras temaklubb för bara $79.

Screenshot Split 400x300

Vårt betyg

Themify Split låter dig enkelt bygga en WordPress-webbplats med en iögonfallande delad rullningseffekt. Temat levereras också med Themify Builder, ett dra och släpp-verktyg som låter dig skapa en anpassad layout med lätthet, så att du kan bygga alla typer av layouter utan att behöva anlita en utvecklare.

Om du är orolig över sidhastigheten på din webbplats kan du inaktivera onödiga animeringseffekter i Themify-inställningarna. Om du brukar beskära bilder manuellt kan du inaktivera bildskriptinställningar också, vilket kan hjälpa till att förbättra laddningstiden.

Vi ger Themify Split 5 av 5 stjärnor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *