Eclipse

Använd Eclipse för att förbättra ditt arbete genom en enkel, men ändå mycket funktionell webbdesign. Perfekt tema för fotografer och bloggare som vill göra ett stort intryck med en minimalistisk stil.

Eclipse

Funktioner i Eclipse

Panel för temaalternativ

Med en avancerad panel för temaalternativ kan du enkelt ändra varje detalj i ditt tema för att bäst passa dina behov.

Responsive & Retina Ready

Layouten för detta tema anpassas automatiskt för att passa alla skärmupplösningar på stationära och mobila enheter (iPhone, iPad).

Visual Customizer

Använd de visuella anpassningsalternativen för att få de färger och typsnitt som matchar din stil och ditt varumärke.

WooCommerce Support

Installera WooCommerce-plugin och sälj produkter direkt från din webbplats.

Responsiv layout

Eclipse har en flytande, responsiv layout, så att dina sidor kommer att visas perfekt på mobila och surfplattor. Bilder och gallerier skalas sömlöst när du ändrar storlek på webbläsarfönstret. Varje detalj på din webbplats kommer att se perfekt och professionell ut, oavsett vilken upplösning eller skärmstorlek besökarna har.

Galleri mall

Om du är en fotograf kommer den medföljande Gallerimallen och Portfolio-inläggen att vara praktiska eftersom de låter dig hålla ditt arbete åtskilt från blogginlägg. På så sätt kan du köra en separat blogg på din sida och även ha en vacker gallerisida som innehåller ditt arbete.

Bloggmall

Om du är ett fan av den traditionella blogglayouten är Eclipse det perfekta temat för dig! Du kan använda temat även om du inte är fotograf och inte har några verk att visa. Bloggmallen kan enkelt konfigureras, och du kan till och med ställa in den som din förinställda förstasida.

Widgetiserad hemsida och unika widgets

Framsidans mall innehåller 3 widgetiserade kolumner under huvudbildspelet, där du kan lägga till vilka widgetar du vill. För att göra det enklare för dig att visa olika sidor eller gallerier från din webbplats, har det i temat inkluderats en anpassad widget som heter Image Box, som låter dig visa en bild med en länk. Du kan också länka till externa sidor och använda widgeten för att visa ditt Instagram-konto.

Enkel hemsidasmall

Om du behöver en enkel webbplats för att bara visa ett bildspel med bilder, så inkluderar Eclipse den rätta mallen för dig: en enkel förstasidesmall som bara visar bildspelet, utan några inlägg eller sidfotswidgets.

Instagram-widget i full bredd

Det finns en gratis Instagram-widget som kan användas som en vanlig widget i widgetområden, men inkluderat är också ett widgetområde i full bredd i sidfoten som visar dina senaste Instagram-bilder i en vacker fullbreddsström.

Personifiera för att matcha din stil

Live Customizer låter dig göra ändringar i temat och få en omedelbar förhandsvisning. Anpassa färger, teckensnitt, bakgrund, logotyp, meny, widgets och mer, allt med en liveförhandsvisning.

Oändlig scroll

Använd vanlig sidnumrerad navigering för att visa upp dina inlägg eller växla till oändlig scrollning för att automatiskt ladda nya inlägg när du rullar ner på sidan. Du kan också ändra beteendet för oändlig scroll för att ladda nya inlägg när du klickar på en knapp.

WooCommerce redo

Sälja via din hemsida? Eclipse är helt kompatibel med den populära gratis e-handelsplugin WooCommerce. Bygg din egen butik och börja sälja enkelt vad du vill: från tryck till alla typer av produkter!

Andra funktioner i Eclipse

Eclipse är fullt av funktioner som tar din webbplats till nästa nivå:

  • Flera inläggslayouter – du ändrar standardinläggslayouten med 3 kolumner till en komplett layout, som visar inlägg med en stor bild överst.
  • Bildformat – från temainställningar kan du styra om miniatyrer för inlägg beskärs till samma storlek i liggande läge, eller om varje miniatyr av inlägg kommer att behålla sitt ursprungliga bildförhållande, vilket kommer att förhindra beskärning av bilder i stående riktning.
  • Sociala ikoner (widgetområde i rubriken) – i rubriken, under logotypen kan du lägga till länkar till vilka sociala nätverk du vill.

Lätt att använda för både nybörjare och experter

Temat kommer förpackat med en lättanvänd panel för temaalternativ.

Enkel och enkel installationsprocess

Du kommer att ha ditt nya tema igång på nolltid tack vare den snabba och enkla installationsprocessen. Varje tema är väldokumenterat med all information du behöver.

Du kan replikera strukturen och utseendet på temats demosidor med ett klick, genom att ladda dummyinnehållet och widgetarna.

Blockredigerare (Gutenberg) Klar

Temat är kompatibelt med den nya WordPress 5.0-blockredigeraren som heter Gutenberg. Eclipse är  testat utförligt med Gutenberg så att du kan vara redo för WordPress 5.0.

Enkel anpassning och logotyp

Ändra färger och teckensnitt direkt från Customizer. Ladda upp din egen logotyp med en knapptryckning!

Översättningsklar och WPML-kompatibel

Eclipse är klart för flera språk, vilket innebär att det enkelt kan översättas till alla språk. Det finns handledningar som hjälper dig också.

SEO-vänlig kod

Eclipse är kodat av professionella utvecklare som använder de senaste webbstandarderna för att säkerställa en ren, läsbar kod som är lätt att ändra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *