Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney är ett omåttligt populärt WordPress-tema som kommer som ett gratistema såväl som en betalversion med premiumstöd och funktioner. I denna temarecension av Sydney kommer vi att ta en titt på dessa funktioner för att ta reda på vad som gör detta tema så populärt bland WordPress-användare.

Sydney-temat är skapat av aThemes, ett WordPress-temaföretag. Startat av Charlie Livingston 2013 som ett enmansteam, aThemes har nu 6+ anställda och en växande portfölj av WordPress-teman. Företaget förklarar sin filosofi med dessa ord.

Filosofin bakom våra teman är att de är väldesignade, lätta att använda och backas upp av snabb support och frekventa uppdateringar (vi förbättras hela tiden).

Sydney är deras mest populära tema hittills med 203 000 nedladdningar bara från WordPress temakatalog. Företaget hävdar att dess teman har laddats ner över 600 000 gånger.

Sydney Theme finns i två varianter, en gratisversion tillgänglig från WordPress temakatalog och en betalversion. Betalversionen kommer med ytterligare funktioner + premiumstöd. Vi kommer att granska pro-versionen av temat eftersom det innehåller alla funktioner i gratisversionen och lite till.

Funktioner i Sydney

Sydney-temat erbjuder en fantastisk uppsättning funktioner utan att vara överväldigande för användare. Det ger flexibiliteten hos ett premium WordPress-företagstema med enkelheten hos ett välkodat och standardkompatibelt WordPress-tema. Här är några av funktionerna som gör Sydney Theme till ett utmärkt val för alla WordPress-webbplatser.

Fantastiskt vacker helskärmsbakgrund

En av huvuddragen i Sydney-temat som gör det till en framstående bland andra gratis affärsteman är helskärmshuvudbilden. Användare kan lägga till en högupplöst helskärmsbild som rubrik med en uppmaning. Användare kan också lägga till ett helskärmsbildspel i sidhuvudet med en uppmaning.

Parallax bakgrund

Parallaxeffekten gör rullning roligt och skapar en mer engagerande upplevelse för användarna. Sydney-temat låter dig lägga till en parallaxbakgrundseffekt på valfri rad i din temalayout. Du kan lägga till en parallaxeffekt på flera rader på samma sida. Genom att kombinera parallax med helskärmshuvudet och andra temafunktioner kan du skapa vackra, moderna webbplatser på några minuter.

Enkel åtkomst till 600+ Google-teckensnitt

Sydney-temat ger ett enklare sätt att ladda något av de 600+ Google-teckensnitten i ditt tema. Gå helt enkelt till anpassaren och klicka på teckensnitt. Välj avsnittet där du vill använda Google-teckensnitt och lägg helt enkelt till teckensnittsnamnet. Det finns inget behov av att installera en extra plugin för att använda Google-typsnitt eller ladda dem genom att redigera dina temafiler.

Startsides block

Sydney är designat för att vara det perfekta temat för en modern affärswebbplats. Det låter dig enkelt ställa in din hemsida med en blockbaserad layout. Lägg helt enkelt till de inbyggda blocken på ditt temas hemsida för att snabbt skapa en professionell framsida för din webbplats.

Sydney är också fullt kompatibel med de flesta WordPress-sidbyggarplugins inklusive Page Builder by Site Origin, Visual Composer och Beaver Builder. Detta ger dig friheten att skapa ett obegränsat antal målsidor för din webbplats.

Crelly Slider Support (Pro)

Proversionen av Sydney kommer med inbyggt stöd för gratis Crelly Slider-plugin. Header-sektionen av Sydney-temat kan visa bildspel i helskärm och det fungerar direkt med Crelly Slider-plugin. Detta gör det extremt enkelt för vem som helst att lägga till ett vackert reglage med mycket liten ansträngning och ingen kodningskunskap.

Anpassade widgets

Sydney kommer med 12 anpassade widgets som ingår i gratisversionen. Pro-versionen av temat innehåller ytterligare 4 anpassade widgets som du kan lägga till var som helst på din webbplats.

Här är en lista över anpassade widgets som ingår i temat:

 • Kontaktinformationswidget
 • Videowidget
 • Uppmaningswidget
 • Klientwidget
 • Anställda-widget
 • Fakta-widget
 • Senaste nyheterna widget
 • Tjänster widgets
 • List widget
 • Widget för social profil
 • Vittnesmål widget
 • Kompetenswidget
 • Tidslinjewidget (Pro)
 • Senaste nyheterna i karusellwidget (Pro)

Sidmallar

Den kostnadsfria versionen av Sydney-temat kommer med två sidmallar färdiga att använda. Framsidesmallen kan användas för att skapa en Sydney-temaframsida. En sidmall med full bredd som du kan använda för att skapa vilken sida som helst. Den här mallen i full bredd kan också användas för att skapa målsidor med någon av de gratis eller betalda WordPress-sidbyggarpluginerna.

Pro-versionen kommer med fem extra sidmallar med olika layoutval. Dessa sidmallar inkluderar kontakt, utvalda rubriker som standard, utvalda sidhuvuden, inga rubriker – standard, inga rubriker – breda.

Dokumentation och support

Vanligtvis kommer gratis WordPress-teman inte med någon detaljerad dokumentation. De flesta gratisteman har mycket begränsade supportalternativ utan garanterat svar från utvecklare. Sydney-temat ger dock en utmärkt dokumentation även för gratisversionen av temat. Dokumentationen innehåller självstudievideor för att ställa in ditt tema och använda alla dess funktioner.

Användare kan också ställa frågor i supportforum där temautvecklare kan svara på deras frågor. Pro-versionen av temat ger dig tillgång till en prioriterad support och ett års garanterade uppdateringar för den betalda versionen.

Med tanke på att gratistemat har en enorm användarbas, tycker vi att det är utmärkt att de erbjuder detaljerad dokumentation och support för sina gratisanvändare såväl som sina betalande kunder.

Vårt betyg

Sydney är ett idealiskt WordPress-tema för en företagswebbplats. Det har en underbar design och är väldigt lätt att använda. Anpassningsalternativ är tillräckliga för att ge användarna kontroll men inte för många för att överväldiga dem. Vi ger det 3,6 av 5 stjärnor i betyg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *