SeedProd

SeedProd

Är en plugin för att skapa landningssidor värt priset?

Vill du skapa landningssidor med hög konvertering för din WordPress-webbplats? Förvirrad av alla tillgängliga verktyg och plugins och vet inte var du ska börja?

Att skapa en landningssida kan kännas överväldigande för nybörjare. Ändå, med rätt plugin för WordPress, kan du säga adjö till allt som är överväldigande och hej till ett enkelt sätt att få ditt företag att växa.

I den här artikeln går vi genom SeedProd och hjälper dig att komma fram till om det är den bästa byggaren för landningssidor i WordPress för ditt företag.

Vad är SeedProd?

SeedProd är en landningssidsbyggare för WordPress med funktionalitet för underhållsläge. Dess kraftfulla dra-och-släpp-sideredigerare gör det enkelt att bygga valfri WordPress-landningssida utan att anlita en utvecklare.

Med ett växande bibliotek med anpassningsbara mallar är det enkelt att komma igång med SeedProd. Du kan anpassa vilket sidelement som helst genom att peka och klicka och se ändringarna i realtid.

Oavsett om du vill…

 • Samla in e-postadresser.
 • Visa en underhållssida.
 • Marknadsföra ett webbseminarium.
 • Eller öka din försäljning.

SeedProd har en mall eller landningssidesblock för att göra sidbyggnadsprocessen enkel, utan att någon kodning krävs.

Nu när du vet vad det är, låt oss titta på varför du ska använda SeedProd som din plugin för sidbyggare.

I SeedProd-recensionen nedan har vi täckt de mest användbara funktionerna vi har hittat när vi använde denna plugin och varför vi tycker att det är en fantastisk lösning.

1. Lätt att använda för nybörjare

Av de många plugins för landningssidor på marknaden är SeedProd den enklaste lösningen att använda. Till skillnad från andra sidbyggare som ofta är förvirrande för nybörjare, håller SeedProd saker och ting strömlinjeformade och okomplicerade.

Dra-och-släpp-byggaren gör det superenkelt att snabbt lägga till och ta bort innehåll på din sida. Du kan också se alla ändringar du gör i realtid i den visuella redigeraren innan du publicerar.

2. Massor av fantastiska mallar för målsidor

SeedProds responsiva mallar är ett annat stort försäljningsargument. Varje design är mobilresponsiv och anpassar sig till alla skärmstorlekar eller mobilenheter.

Här är bara några av mallarna som du kan anpassa:

 • WordPress kommer snart.
 • Mallar för underhållsläge.
 • Anpassade 404-sidor.
 • Mallar för försäljningssidor.
 • Målsidor Webinar.
 • WordPress tacksidor.
 • Videomålsidor.

Det är också möjligt att börja med en tom mall och bygga din design från början i dra och släpp-redigeraren.

3. Peka och klicka på Anpassningsalternativ

Att anpassa din sida är lika enkelt. Du behöver inte veta vad stoppning, mellanrum och andra designcentrerade ord betyder. Istället kan du klicka på ett alternativ eller flytta ett skjutreglage för att se vilken skillnad det gör visuellt.

Vill du ändra din teckenstorlek? Flytta bara reglaget tills det är den storlek du vill ha.

Vill du ställa in en rubriknivå? Klicka bara på alternativen H1, H2, H3 eller H4 och se dina rubriker ändras i realtid.

Du kan till och med ladda upp anpassade bakgrundsbilder, videobakgrunder och bildspel utan att behöva en designexamen.

Varje anpassningsalternativ i SeedProd följer dessa regler för att göra saker så lätta att använda som möjligt.

4. Målsidesfokuserade innehållsblock

Om du har provat andra byggare för landningssidor är du förmodligen medveten om hur många alternativ det finns. Sanningen är att många sidbyggarplugins försöker göra allt, vilket ger dig många funktioner som du aldrig kommer att använda.

Du kommer inte att möta det problemet med denna plugin.

SeedProds sidelement och block är helt inriktade på att skapa bästa möjliga landningssidor. Det betyder att den bara innehåller de funktioner som är nödvändiga för att uppnå bästa resultat.

Du kommer inte att se några snygga animationer, effekter och widgets som du inte kommer att använda.

Istället hittar du strömlinjeformade block perfekt utformade för att generera potentiella kunder, inklusive:

Många av dessa block kommer också med färdiga blockmallar. Detta gör att du kan ändra blockets stil och utseende med ett enda klick.

Och om du har en onlinebutik hittar du SeedProds WooCommerce-block extremt användbara för att öka försäljningen.

Du kan använda WooCommerce-block som:

 • Lägg till i varukorg-knapp.
 • Gå till kassan.
 • Kundvagn.
 • Visa produkter i rutnät.
 • Och mer.

Detta gör det enkelt att skapa anpassade WooCommerce-produktsidor, kundvagnssidor och kassasidor.

5. Färdiga sidavsnitt

Som nämnts ovan är SeedProds mallar mycket anpassningsbara. Förutom att kunna börja med en fantastisk design av målsidan, kan du också förbättra den med färdiga innehållssektioner.

Avsnitt är kompletta sidområden som du kan lägga till på din sida som:

 • Rubriker.
 • Funktionssektioner.
 • FAQ.
 • Uppmaningar till handling.
 • Sidfötter.

Istället för att skapa dessa sektioner block-för-block, är de förgjorda och redo att infogas med några få klick. Precis som sidblock kan du helt anpassa varje avsnitt för att matcha din webbplats varumärke.

6. Färdiga färgpaletter och teckensnitt

Att designa någonting är frustrerande om du inte är designkunnig. Ibland är det ett fullständigt mysterium att veta vilka färger eller typsnitt som fungerar bra tillsammans. Med den här sidbyggaren behöver du inte oroa dig för det.

SeedProds designexperter har satt ihop 20+ färgpaletter och byggt in dem direkt i sidbyggaren. Välj bara en som ser bäst ut för att tillämpa hela färgschemat på din målsida.

Du kan göra samma sak med typsnitt. Sidbyggaren integreras med Googles teckensnitt för att erbjuda nästan obegränsade teckensnittsval, och den visar dig vilka teckensnittskombinationer som fungerar bäst tillsammans.

7. Inbyggt “kommer snart” och underhållsläge

Visste du att du också kan använda SeedProd som en plugin som “kommer snart” och underhållsläge? Med dessa lägen redan inbyggda behöver du inte separata WordPress-plugins för att få den här funktionen.

Byt bara ettdera lägena till aktivt så kommer dina webbplatsbesökare att se dina anpassade “kommer snart” eller sidor för underhållsläge.

Detta ger dig möjlighet att arbeta privat med din webbplatsdesign och utföra uppdateringar utan att visa besökarna byggprocessen.

8. Kraftfulla åtkomstkontroller

På tal om SeedProds målsideslägen, kommer de “kommer snart” och underhållssidorna med anpassade åtkomstkontroller. Åtkomstkontrollerna låter dig välja vem som ser din webbplats under uppbyggnaden och vem som ser din anpassade målsida när du besöker din webbplats.

Dessa inställningar är otroligt användbara om du vill ge kunderna en förhandstitt på deras nya webbplatsdesign utan att avslöja det för allmänheten. Det är också ett bra sätt att dölja specifika WordPress-sidor som din inloggningssida eller sidor endast för medlemmar.

Att konfigurera dessa inställningar är ganska enkelt.

Du kan skapa en Bypass URL, en hemlig länk som du kan ge specifika besökare, så att de inte ser din “kommer snart” eller underhållssida.

Om du föredrar det kan du lägga till individuella IP-adresser så att de specifika användarna kan kringgå din målsida.

Det är också möjligt att välja var din kommande sida ska visas på din webbplats. Du kan visa det på hela din webbplats, bara på din startsida, eller inkludera och exkludera specifika sidor.

9. Anpassade 404-felsidor

SeedProd har ett annat sidläge som du kan aktivera med ett enda klick: 404 felsidor.

Felsidor för WordPress-tema som standard är ofta generiska. När användare kommer från sökmotorer och ser den här typen av sida blir de inte inspirerade att stanna kvar, vilket gör att du går miste om besökare och potentiella kunder.

Med en anpassad 404-sida som de från SeedProd förvandlar du besökare till trasiga länkar och sidor till potentiella kunder.

Du kan föreslå relevanta produkter eller artiklar, uppmuntra användare att besöka din hemsida, visa svar på populära frågor och mer.

10. Använd olika domäner för flera sidor

Har du någonsin velat skapa en målsida för en ny domän utan att skapa en helt ny WordPress-webbplats? Med SeedProds domänkartläggningsfunktion kan du skapa en målsida på din webbplats och få den att visas på en annan domän.

Du kan till exempel skapa en registreringssida på din befintliga webbplats och peka den till ditt valda domännamn.

Vill du skapa en “kommer snart sida” för en helt ny webbplats?

Du behöver inte vänta – starta bara den sidan från din befintliga webbplats och använd domänmappning för att konfigurera den på din nya domän.

Med Domain Mapping kan du skapa flera mikrosajter utan att behöva installera WordPress på varje domän.

11. Premium-e-postintegration

Din målsida är inte komplett utan möjligheten att samla e-postadresser för att utöka din lista. Med många målsidesbyggare är alternativen begränsade till ett fåtal utvalda tjänster. Men med SeedProd är det annorlunda.

Den integreras med ledande tredjepartsleverantörer av e-postmarknadsföring för att göra det superenkelt att växa och hantera din lista.

Detta gör det enkelt att skapa anpassade WooCommerce-produktsidor, kundvagnssidor och kassasidor.

Du kan ansluta till:

 •  Constant Contact
 • ActiveCampaign
 • AWeber
 • Campaign Monitor
 • Convert Kit
 • Drip
 • GetResponse
 • Och fler

Om du inte är registrerad hos en leverantör av e-postlista kan du fortfarande använda SeedProd för att samla in e-postadresser. När någon prenumererar via ditt val av målsida läggs deras uppgifter till i den inbyggda kontrollpanelen för prenumeranthantering.

Du kan sedan exportera dessa användare till din leverantör via CSV när du är redo att höja din e-postmarknadsföring.

Vid sidan av de olika e-postleverantörerna kan du också koppla dina målsidor till Google Analytics för att spåra din prestation, Recaptcha för spamskydd och tusentals andra appar med Zapier.

12. Responsiv och mobilklar design

Vill du se hur dina målsidor ser ut på olika enheter innan du publicerar dem? Du kan göra det med SeedProds inbyggda mobila förhandsgranskningsinställningar.

Klicka bara på mobilförhandsgranskningsikonen i den visuella redigeraren för att se vad en mobilanvändare skulle se. Om något inte ser rätt ut kan du redigera din sida som du skulle göra med skrivbordsförhandsgranskningen.

Du kommer också att upptäcka att SeedProds mallar och byggare är mobilresponsiva, så ditt budskap är alltid tydligt oavsett vilken skärmstorlek dina läsare använder för att surfa.

13. Fungerar med alla WordPress-tema

Om du är orolig för kompatibilitetsproblem med ditt befintliga WordPress-tema, finns det ingen orsak till det. Detta dra och släpp sidbyggarplugin fungerar med alla teman.

Till skillnad från andra byggare där du behöver ställa in sidinställningar för full bredd, ser vilken sida du skapar med SeedProd fantastisk ut oavsett vilket tema du använder.

14. Blixtsnabb

En av de bästa sakerna med denna WordPress-sidbyggare är förmodligen hur snabb den är. Plugin-programmet använder minimalt med kod för att uppnå snabbast möjliga sidhastigheter.

Det betyder att du kan bygga målsidor med tankehastighet, med blixtsnabba resultat.

För att göra saker ännu snabbare kan du aktivera isoleringsläge, som stoppar onödiga processer från att köras, bara genom att använda det som din sida behöver rendera.

Och som smarta marknadsförare vet betyder snabbare sidhastigheter fler konverteringar!

15. Topprankad WordPress Page Builder Plugin

Med över 1 miljon aktiva installationer och tusentals 5-stjärniga recensioner är det lätt att se att så många WordPress-användare älskar SeedProd.

Expertsupportteamet finns alltid till hands för att hjälpa dig att få ut det mesta av deras plugin. Inget problem är för litet, och om de inte kan lösa något där och då, kommer de att undersöka det bästa sättet att hjälpa sina användare.

Här är bara några SeedProd supportrecensioner:

“John var väldigt tålmodig och gav all information jag behövde. Excellent!”

“Tack för att du svarade snabbt och hjälpte mig! Bra kundservice.”

“Snabbt, effektivt, effektivt. Tack.”

Förutom ett förstklassigt supportteam erbjuder SeedProd omfattande dokumentation, handledningar och guider. Varje funktion är täckt, så oavsett din skicklighetsnivå kan du använda denna plugin med lätthet.

Hur mycket kostar SeedProd?

SeedProd har en mängd olika planer för varje budget och företagsstorlek.

Vill du använda SeedProd gratis för att hålla kostnaderna nere? Du kan! Den kostnadsfria versionen av SeedProd har allt du behöver för att skapa målsidor för din WordPress-webbplats.

Du får gratis tillgång till:

 • Målsidesmallar.
 • Kommer snart och underhållslägen.
 • En mängd olika block och sidelement.
 • SEO-inställningar.
 • Anpassade skript.
 • Google Analytics integration.
 • Och mycket mer…

Så om det inte finns plats i din budget just nu så kan du ladda ner SeedProds gratis.

Men kanske vill du skaffa Pro-versionen av SeedProd och låsa upp alla de bästa funktionerna för att skapa målsidor med hög konvertering.

Bedömning: SeedProd är den bästa målsidebyggaren för WordPress

Eftersom SeedProd är så lätt att använda, har kraftfulla funktioner och är snabbare än något annat plugin för sidbyggare, är det uppenbart att SeedProd är den bästa målsidesbyggaren för WordPress.

Plus, när det kommer till användarvänlighet, är SeedProds dra-och-släpp-byggare oöverträffad, och kräver noll “tekniska färdigheter” eller kodningskunskaper.

Eftersom det är ett så expansivt plugin som erbjuds till ett så lågt pris, kan vi med säkerhet säga att SeedProd är den bästa landningssidesbyggaren som finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *