Ultra

Ultra är ett kraftfullt och mångsidigt WordPress-tema från Themify. Även om Ultra marknadsförs av designers och utvecklare, kommer alla som vill skapa en snygg och modern webbplats med WordPress att tycka att detta tema är ett bra alternativ.

Ultra

Faktum är att, trots att det är riktat till designers och utvecklare, krävs ingen kodningserfarenhet eller utvecklingsförmåga för att bygga en anpassad webbplats med Ultra. I denna Ultra-temagranskning kommer vi att utforska vad det här temat kan göra, vad det har att erbjuda och hur det kan hjälpa dig att bygga en anpassad WordPress-webbplats utan några kodningskunskaper eller ytterligare verktyg.

Ultra WordPress-temafunktioner

Ultra är ett modernt mångsidigt WordPress-tema som kan användas för att skapa ett brett utbud av webbplatser. Det betyder att det är fullspäckat med användbara funktioner. Vi kommer att titta på dessa funktioner nu i det här avsnittet av vår Ultra-tema recension. Vissa höjdpunkter inkluderar dock flera webbplatsdemos, en dra-och-släpp-sidbyggare, otaliga anpassningsalternativ och mycket mer.

Flera webbplatsskins och demos

En av de bästa funktionerna hos Ultra är dess urval av förbyggda webbplatsdesigns och demos. Även om antalet demos inte är lika många som hos vissa andra premium teman, har Ultra-demos alla byggts till en mycket hög standard.

Vi kommer att täcka processen för att importera demoinnehållet inom kort; det räcker med att säga att det är väldigt användarvänligt. Innan vi kommer till avsnittet om användarupplevelse i denna recension, låt oss dock utforska Ultra-demos för att ta reda på vilka typer av webbplatser du snabbt kan skapa med detta WordPress-tema.

Themify Demo

Detta är standard och original Themify-demon. Det är en bra allsidig webbdesign för en rad olika projekt. Om du bara letar efter ett snabbt sätt att börja använda detta tema, är import av den här demon ett bra alternativ. Alla de mest imponerande funktionerna i detta tema används av Themify-huvuddemon. Därför är det ett bra sätt att se vad detta tema verkligen kan göra.

Byrådemo

Ultra WordPress Tema Agency Demo

 

Som namnet antyder är den här demon perfekt för att skapa byråwebbplatser. Oavsett om du håller på att skapa en webbplats för en digital byrå, en offlinebyrå eller för att marknadsföra dina frilanstjänster, kan denna demo vara det bästa alternativet. Hemsidan har en valfri bakgrundsvideoskärm med animerad text. När dina besökare rullar ner i standardlayouten för startsidan ser de alla beprövade funktioner du kan förvänta dig att hitta på en bra byråwebbplats. Detta inkluderar ikonfunktionsrutnät, klientlogotyper, kunskapsfält, en Google-karta, kontaktinformation och mycket mer.

E-handelsdemo

Ultra WordPress Tema Ecommerce

Genom att kombinera Ultra-temat med WooCommerce-pluginet har du inga problem att bygga en onlinebutik med WordPress. Denna onlinebutiksdemo har alla funktioner du kan förvänta dig av ett e-handelstema kombinerat med alla andra fantastiska funktioner från Ultra. Den eleganta designen och det varierade urvalet av sidlayouter hjälper dig att skapa en professionell e-handelsbutik med mycket liten ansträngning. Eftersom detta tema kan anpassas extremt enkelt, bör Ultra e-handelsdemon passa ett brett utbud av produkter.

Fitness Demo

Om du är en personlig tränare eller om du skapar en webbplats för ett gym eller annan fitnessrelaterad verksamhet, då är Ultra Fitness-demon för dig. Hemsidans layout har allt du behöver för att marknadsföra ditt företag eller dina tjänster. Du kan också fånga e-postmeddelanden via opteringsformulären, vilket hjälper dig att skapa en lista över potentiella nya kunder och kunder. Pristabellsbyggaren gör det enkelt att jämföra dina paket medan funktionen för personalprofiler ger dig ett effektivt sätt att visa upp ditt team.

Demo för advokater

Ultra WordPress Tema Advokat

Advokatdemon kan fungera bra för många olika typer av företagswebbplatser. Naturligtvis kommer juridikrelaterade projekt att kunna använda detta tema utan mycket anpassningsarbete. Men med lite ansträngning borde vem som helst kunna anpassa denna demo för att möta deras behov.

Restaurangdemo

Ultra WordPress Tema Restaurang

Behöver du bygga en webbplats för en restaurang eller ett café? Om så är fallet är Ultra Restaurant-demon det självklara valet. Med en snygg design kommer den här demon att ge din matrelaterade webbplats det rätta utseendet för att locka nya kunder. De nischspecifika mallarna gör det enkelt att publicera och underhålla en onlinemeny för din restaurang. Förutom att bläddra bland rätterna som erbjuds kan besökare också snabbt få reda på var ditt företag finns. Tack vare e-handelsfunktionaliteten för detta tema har du möjlighet att välja en lämplig plugin för att erbjuda presentkort från din webbplats. Alla typer av mat- och dryckeswebbplatser bör kunna dra nytta av Ultra restaurangdemon.

Bröllopsdemo

Ultra WordPress Tema Bröllop

Ultra Wedding-demon är perfekt för att publicera detaljerna om din stora dag. Genom att använda tidslinjefunktionen i Ultra kan du dela historien bakom ditt bröllop, kartlägga första gången ni träffades och andra viktiga milstolpar på er resa. Du kan också enkelt lägga till en nedräkningstimer för att bygga upp förväntan inför ert evenemang. Att ge era gäster möjlighet att skicka en OSA via din webbplats är också möjligt. Det är enkelt att publicera all viktig information, såsom datum, tider och platser, tack vare de förbyggda sidmallarna. Ultrabröllopsdemon kan också anpassas för att hjälpa alla företag som verkar i denna nisch att skapa en webbplats för att marknadsföra sina tjänster.

Demoimportprocess

Som nämnts är processen för att importera demoinnehållet mycket enkel att använda. Efter att ha installerat och aktiverat temat kan du bläddra i Ultra-demos från din WordPress Dashboard.

Ultra WordPress Tema Import

 

När du väl har gjort ett val tar det bara några få klick för att importera Ultra-demoinnehållet. På nästan ingen tid alls kommer din WordPress-webbplats att fyllas med inlägg, sidor och annat innehåll från din valda demo. Med demowebbplatsen importerad har du en bra grund för ditt eget projekt. En användbar funktion hos Ultra-importören är att den ger dig möjlighet att ta bort demoinnehållet med bara ett klick. Detta borde vara praktiskt om du vill testa demos för att se hur de verkligen ser ut.

Ultra WordPress Tema Demo

När du utförde tester för denna Ultra-temagranskning fungerade importprocessen för demoinnehåll riktigt bra. Med bara några klick hade jag en WordPress-webbplats som liknade min valda demo. Detta är inte alltid fallet med alla WordPress-teman så det är definitivt ett plus för Ultra.

Themify Builder Page Builder Tool

The Builder är ett sidbyggarverktyg som är inbyggt i alla Themify WordPress-teman. Builder är också tillgängligt som ett fristående WordPress-plugin för användning på icke-Themify-teman. Tack vare detta kommer Ultra utrustad med ett kraftfullt dra-och-släpp-sidbyggarverktyg.

Ultra WordPress Tema Builder-01

Efter att ha öppnat en WordPress-sida med Builder ersätts den traditionella WordPress Editorn med en front-end, dra-och-släpp sidbyggare.

Ultra WordPress Tema Builder-02

Du kan nu antingen skapa nya siddesigner från början eller redigera demoinnehållet som tillhandahålls med Ultra. Med Builder kan du skapa anpassade layouter som består av olika sektioner. Varje avsnitt kan anpassas oberoende av resten av sidan, så att du kan ändra färger och andra formateringsinställningar. Du kan sedan dra och släppa de olika modulerna i dina sektioner för att bygga upp dina anpassade siddesigner.

Ultra WordPress Tema Builder 03

Eftersom Builder är utrustad med ett bra urval av användbara moduler kan du enkelt använda det här verktyget för att designa avancerade och funktionsrika siddesigner från din WordPress-webbplats. Dessutom, om du köper Ultra-temat, får du också tillgång till 10 bonus Builder-tillägg. Dessa tillägg skulle annars kosta dig $100 för att få tillgång till dem.

Dessa bonus Builder-tillägg låter dig infoga ytterligare element i dina siddesigner, vilket gör Builder ännu mer användbar. Exempel på dessa Builder-tillägg inkluderar pristabellsmodulen, kartmodulen och en tidslinjemodul för att bara nämna några.

Ultra Theme Customizer

Förutom Builder-verktyget som gör det enkelt att skapa anpassade siddesigner för din webbplats, finns det också anpassningsalternativen Ultra-tema. Genom den uppgraderade versionen av standardgränssnittet för WordPress Customizer kan du göra globala ändringar på din webbplats.

Ultra WordPress Tema Customizer

Några exempel på anpassade inställningar inkluderar webbplatsens bakgrundsfärg, länkegenskaper, navigeringsalternativ, teckensnitt och mycket mer. Tack vare hur anpassargränssnittet fungerar får du en liveförhandsvisning av dina ändringar när du gör dem, utan att behöva spara eller förhandsgranska ditt arbete på en annan webbläsarflik.
60+ fördesignade layouter

Ultra WordPress Tema Layouts

Förutom de förbyggda webbplatsdemonerna, innehåller Ultra också ett varierat urval av innehållslayouter. Dessa siddesigner hjälper dig att lägga till ett brett utbud av innehåll på din webbplats. Layouterna säkerställer att ditt innehåll ser bra ut, oavsett vilken demo du använder. Du kan också anpassa någon av layouterna med verktyget Themify Builder.

Andra funktioner hos Ultra

Ultra WordPress Tema Bilder

Som du kan se är Ultra fullspäckad med funktioner. Vi skulle kunna fortsätta, men för korthetens skull kommer här en snabb genomgång av några av de andra viktiga funktionerna i Ultra:

 • Bibliotek med portföljmallar.
 • E-handel redo.
 • 5 enstaka inläggslayouter.
 • 15 rubrik- och sidstilar.
 • 6 alternativ för headerbakgrund.
 • Val av förinställda typografikonfigurationer.
 • 15 förinställda färgscheman.
 • Sektionsrullande bildspelseffekt.
 • Flera sidofälts- och rubriklayoutkonfigurationer.
 • Megamenyer för uppgraderad sajtnavigering.
 • 6 layouter för arkivinnehåll.
 • Animera bakgrundsfärgseffekter.
 • Bildfilter.
 • Anpassade widgets.
 • Bibliotek med kortkoder.

Ultra WordPress Tema Headers

Jag är säker på att du håller med om att det är en imponerande uppsättning funktioner.

Ultra temat; slutsats

Ultra WordPress Tema Single Pages

Ska du välja Ultra för din webbplats? Det är definitivt ett gediget val. Men med så mycket konkurrens inom WordPress-teman, så måste du vara säker på att Ultra markerar alla rutor på din kravlista. Om du gillar utseendet på Ultra-demos och det finns ett som matchar ditt projekt, kan du köpa det här temat med tillförsikt.

Om du väljer Ultra kommer du att få ett populärt tema från ett välrenommerat företag. Det är också ett tema som har testats fullständigt av många användare och visat sig vara en robust och säker grund för en rad olika webbplatser.

Om du gillar ljudet av att ha ett urval av professionella demos att välja mellan, en mängd innehållsmallar och massor av anpassningsalternativ, inklusive ett specialbyggt dra-och-släpp-sidbyggarverktyg, då är Ultra ett högkvalitativt WordPress-tema det kommer inte att göra dig besviken.

På grund av det här temats enkla användning, om du väljer Ultra, kan din nya webbplats vara igång på nolltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *